Is het water een bezit? En van wie of wat dan? Of kent het een eigen wil? En wie zijn wij als mens om dit te bepalen? In “Van wie is het water” bevraagt fotografe Lotte van Boesschoten onze positie tegenover de natuur. Dit doet ze in een beeldend onderzoek dat de tegengestelde belangen rondom de Oosterschelde op een adembenemende manier in beeld brengt en ons met de neus op de feiten drukt.

‘Van wie is het water?’ is een luxe vormgegeven fotodocumentaire met breedbeeldfoto’s op uitklappagina’s. Een boek om te vertragen en stil te staan bij onze rijke en veelzijdige relatie met het water.

Lotte gaf dit boek in eigen beheer uit. Uitgeverij Buitendijks zet de eerste druk van dit boek graag in zijn etalage. De oplage is zeer beperkt, om het unieke karakter van dit boek te onderstrepen. Bestel daarom snel om dit prachtige kunstwerk in handen te krijgen! Alvast een voorproefje? Kijk dan hier.

Uitgeverij Buitendijks heeft geen kosten gemaakt voor dit boek. De opbrengst van dit boek gaat volledig naar de fotografe.